FB FB FB FB
Get freash, Eat fresh, Stay fresh

Over Fresh2Go Amsterdam

Fresh2 is in 2017 wederom verkozen tot Beste Amsterdamse bezorgrestaurant!. Hier kunt u het artikel in het Parool lezen.

Fresh2Go is een jong bedrijf gevestigd op de Van Woustraat in Amsterdam en op de Gijsbrecht van Aemstelstraat in Ouderkerk a/d Amstel. Fresh2Go is gespecialiseerd in het bereiden van sushi en bentoboxen, wij streven ernaar om de beste van Amsterdam en omstreken te zijn. Hierbij wordt alleen met de verste producten gewerkt. Het bedrijf is opgericht door dhr Kwong, Ming Chi met een visie, namelijk het bezig zijn met onze passie voor eten en service. Fresh 2 Go bestaat sinds 2013 en heeft nu al veel naam gemaakt in Amsterdam. Zo scoren wij hoog bij de online bestel service van thuisbezorgd.nl en komen we dagelijks in de top 5 van beste bezorg restaurants. Zelfs de krant het Parool en AT5 hebben Fresh2Go niet ongemerkt voorbij zien komen. Met een jong en fit team worden de klanten op hun wenken bediend.

Fresh2Go heeft als doel om onze klanten het beste van sushi en bento te serveren. Al onze producten zijn vers en van hoge kwaliteit en we hebben een uitgebreide menukaart, Ons team is groot en professioneel waardoor wij ontzettend veel mensen blij kunnen maken met onze heerlijke gerechten. Onze chefs hebben tal van jaren werkervaring in de sushi branche en staan te popelen om u als klant te serveren.

Fresh2Go is in 2 jaar tijd erg hard gegroeid. Hierdoor hebben wij de kans gekregen om onze tweede filiaal te openen in Ouderkerk aan de Amstel. Het klantenbestand is ook ontzettend groot geworden, waardoor het personeelsbestand ook moest worden uitgebreid. met 5 ervaren sushi chefs en ondersteunende personeel zoals coördinators, koeriers en chefs voor de warme keukens biedt Fresh2Go ook bezorging aan bedrijven. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en leveren kwaliteit af. Voor alle vragen kunt u contact met ons opnemen.