FB FB FB FB
Get freash, Eat fresh, Stay fresh

Bento box

De bento box was in het recente verleden nog relatief onbekend in Nederland, maar wint de laatste jaren sterk aan populariteit. Steeds meer mensen zien de bento box als uitstekend alternatief voor sushi en wisselen beide gerechten graag af om hun eetpatroon gevarieerd te houden. Net als sushi staat de bento box bekend om de lekkere smaak en de vele voordelen voor de gezondheid.

Een traditionele bento box (弁当 of べんとう) is van origine Japans en bestaat in de meeste gevallen uit rijst, vis of vlees en groenten. Vroeger besteedden Japanse koks en moeders zeer veel aandacht aan de presentatie van een bento box, door bijvoorbeeld gedetailleerde figuren in het voedsel te creëren. Tegenwoordig hanteren veel specialisten een wat lossere stijl. Bento boxen kopen in Amsterdam

De beste bento box in Nederland wordt ongetwijfeld gemaakt bij Fresh2Go in Amsterdam. Wij werken louter met verse producten en staan dagelijks in de top 5 van beste bezorgrestaurants. Onze vakkundige chefs hebben jarenlange ervaring met het maken van een bento box en garanderen u van de hoogst mogelijke voedselkwaliteit.

Elke dag heeft Fresh2Go weer een nieuwe gezonde bento box. Het loont dus absoluut om onze website in de gaten te houden. Hier vindt u tevens een uitgebreide menukaart en heeft u de mogelijkheid om direct online een bestelling te plaatsen. Woont u in Amsterdam? Dan wordt uw bento box snel en warm bezorgd.

De lekkerste bento box recepten

Hoewel er online talloze bento box recepten zijn te vinden, is een bento box maken een vak apart. Bij Fresh2Go in Amsterdam kunt u een bento box kopen in allerlei soorten en maten. Zeer populair is bijvoorbeeld onze Teriyaka Tori Bento box. Deze bevat heerlijke gefrituurde kip met teriyaki saus en wordt standaard geleverd met een bakje rijst en salade.

Maar natuurlijk kunt u nog vele andere bento boxen bestellen bij ons in Amsterdam. Wat bijvoorbeeld te denken van onze Sweet Sour Chicken Bento box, Spicy Beef Bento box, Black Pepper Beef Bento box of Gebakken Zalm Bento Box? Voor de meest uitgebreide keuze in Nederland bestelt u uw bento box bij Fresh2Go.

Bento box als gezonde lunch of avondeten

Fresh2Go is de afgelopen jaren snel gegroeid, onder meer dankzij de toenemende populariteit van de bento box in Nederland. Inmiddels beschikken wij over 3 vestigingen (Van Woustraat, IJburglaan en Gijsbrecht van Aemstelstraat) waardoor onze koeriers altijd snel ter plaatse zijn. Zo maken wij een bento box kopen in Amsterdam wel heel aantrekkelijk.

Een bento box voorziet u van een heerlijke en gezonde avondmaaltijd, maar wordt ook veelvuldig gebruikt als unieke lunchbox. Een bento box kopen als lunch is een uitstekende manier om snel en goedkoop een gezonde maaltijd boordevol essentiële voedingsstoffen te nuttigen. De ruime openingstijden van Fresh2Go zorgen ervoor dat u het grootste deel van de dag kunt bestellen.